X
تبلیغات
سفره ارایی .اشپزی .شیرینی پزی - کیک اسفنجی با روکش اگار اگار

سفره ارایی .اشپزی .شیرینی پزی

تجربیات کوچک من در سفره ارایی وشیرینی پزی واشپزی

 کیک اسفنجی

تخم مرغ تازه و خنک ۶ عدد
شکر
۳۲۰ گرم
آرد
۴۰۰ گرم
آب جوش
۱۰۰ گرم
عسل یک قاشق غذاخوری
پکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
وانیل یک نخود
روش تهیه

فر را روی درجه
۱۸۰ سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود
قالب مورد نظر رو با روغن قنادی چرب کرده کف و دور آنرا کاغذ روغنی بگذارید
سفید و زرده را از هم جدا کنید
سفیدهها رو با دستگاه میکس کنید تا مثل برف سفید و سفت شود

زرده رو با عسل و وانیل و شکر با همزن دستی بزنید واب جوش را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا حل شود  زرده رو با عسل و وانیل و شکر با همزن دستی بزنید واب جوش را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا حل شود و به رنگ کرم درآید سفید و زرده را به آرامی مخلوط کنید آرد را روی مایه الک کنید وانرا با دست مخلوط کنید مایه را درون قالب بریزید روی پنجره وسط به مدت ۶۵ تا ۷۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود

برای روکش کیک که براق شود و حالت زله ای داشته باشد

آب ۳۰۰ گ
شکر
۲۰۰ گرم
پودر اگارگا
۱۰ گرم
جوهر لیمو نصف قاشق سوپ خوری
عسل یا شهد مربای بهار نارنج
۴۰ گرم
ابتدا آب و شهد یا عسل رو باهم در ظرفی مخلوط کنید هم بزنید ،روی اجاق گاز قرار دهید به مدت
۳ دقیقه
سپس شکر و پودر اگار رو که قبلان مخلوط کردید به مواد فوق اضافه کنید
بعد جوش آمدن شعله رو کم کنید جوهر لیمو را اضافه کنید به مدت
۱۶ دقیقه مجدد حرارت دهید
بعد در جای خنک قرار دهید به مدت
۵ ساعت.
برای استفاده از آن باید
۲ مرتبه از یک توری بسیار ظریف (مانند روسری)عبور دهید
اگر برای پوشش کیک میخواهید استفاده کنید مجددا با کمی آبه ولرم مخلوط کنید تا رقیق شود این زله قابلیت رنگ پذیری دارد می توانید چند قطره رنگ اضافه کنید بعد از مدتی که خنک شد روی کیک بریزید 

با تشکر ویزه از اقای مسعود عمرانی با دستور خوبش 















+ نوشته شده در  جمعه بیست و پنجم آذر 1390ساعت 23:32  توسط ساجده  |