X
تبلیغات
سفره ارایی .اشپزی .شیرینی پزی - انواع غذا با بوقلمون

سفره ارایی .اشپزی .شیرینی پزی

تجربیات کوچک من در سفره ارایی وشیرینی پزی واشپزی

خوب این مارینه کردن بوقلمون مخصوص دایی رضا عزیز بود که دیگه نگه بوقلمونی که درست کردی اون یکی رنگ رو نداشت دایی جون اگر عمرا یک روزی زنت بتونه به این خوشگلی درست کنه تو خماریش بمون


متاسفانه عکس ها از بین رفتند وقابل دسترسی نیستند و مجبورم عکس های را که کار خودم است ولی در سایت های مختلف به اشتراک گذاشتم بگذارم



 با این همه تعریف وتمجید از خواص این گوشت بوقلمون نمی دونم چرا اکثر مردم همچنان به خوردن گوشت گوسفند علافه مند هستند میتوانین سینه رو چرخ کنین و باهاش کتلت درست کنین میتونین نگینی خوردش کنین و برای لوبیا پلو یا هر پلوی دیگه ای بجای مرغ یا گوشت چرخ کرده ازش استفاده کنین میتونین باهاش شنیتسل یا استیک هم درست کنین که واقعا عالی میشه...حتی میتونین با گوشت سینه که پختین و خوردش کردین پیتزا هم درست کنین وحتی دوستی می گفت که با گوشت بوقلمون اب گوشت هم درست کرده که به امید خدا همه جورش براتون می پزم


اما خورشت قیمه با گوشت بوقلمون



یک تکه از ران و کتف بوقلمون را مثل گوشت خرد کردم و به جای گوشت گوسفند خورشت قیمه پختم به نظر من این خورشت هیچ فرقی با خورشتی که با گوشت قرمز پخته میشه نداشت

پیاز داغ که درست شد گوشت توش تفت دادم با رب و لپه و زردچوبه وفلفل گذاشتم تا بپزد و جا بیفته تازه گوشت بوقلمون کیلویی 6تومان خیلی بصرفه تراز گوشت گوسفند کیلویی 18 تومان هست و خاصیتش هم بیشتر و هم مثل گوشت بره میشه همچی باهاش پخت


مارینه کردن بوقلمون
1لیوان اب پرتقال
1/4 لیوان اب لیمو ترش
اب یک عدد نارنج
روغن مایع 4 قاشق
سرکه 2قاشق
پودر هل 1قاشق چایخوری
سیر رنده شده یک حبه
نمک فلفل زردچوبه
رب یک قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ یک عدد خرد شده
خلال هویچ کمی
جعفری خرد شده یک قاشق
عسل 4 الی 5 قاشق
همه مواد بالا با هم مخلوط وران بوقلمون را در ان می خوابانید 3 ساعت بعد ران ها را از سسش جدا کنید ودر اب جدا گانه کمی نیمه پز کنید ویک لیوان از اب انرا مخلوط سس قبلی کنید و روی گاز بجوشد تا کمی غلیظ شود ظرفی را چرب کنید و ران ها را در ان بگذارید ودر فری که قبلا گرم کردین با حرارت 200 درجه البته با گریل بالا باید روشن کنید ودر فر بگذارید و از سس غلیظ شده مرتب روی ان بریزید
از ترشی این مواد نترسین  چون عسل توش می ریزین دقیقا مزه خورشت الو میگیره ولی اگر کمی تندش کنید که خیلی خوشمزه تر میشه

اشتباه من این بود تو ظرف پیرکس گذاشتم و ظرفم خیلی کثیف شده شما مثل من این کار را نکنید یک ظرف مناسب تر بریزید








پخت بوقلمون مانند مرغ

 من فقط نمک وفلفل سیاه وزرد چوبه زدم

 این تکه از بوقلمون را در روغن کمی سرخ کردم وروی در قابلمه دم کنی گذاشتم و1لیوان اب هم ریختم وگذاشتم که با حرارت خیلی کم بپزد وگاهی به مقدار کم هم به ان اب جوش ریختم تا ابش نسوزد و در اخر هم که پخت به ان اب نارنج تازه زدم


بزودی روش های دیگر را هم برایتان می گذارم اگر شما هم روشی بلدید لطفا برایم بنویسید تا با دستور شما هم امتحان کنیم 


+ نوشته شده در  سه شنبه یازدهم بهمن 1390ساعت 17:11  توسط ساجده  |